HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
VOORBEELDVERHALEN ZELFS BUITEN TV KIJKEN

Voldoende aansluitingen, waar je maar wilt

Het SL-plintsysteem sloot perfect aan bij de vereiste die Cyril en Ankie hadden, om voldoende aansluitpunten in huis te kunnen creŽren. Op de plinten konden in iedere ruimte eenvoudig de stopcontacten en andere aansluitingen gecreŽerd worden, op precies de plek waar ze dat zelf wilden.
Het stel heeft in huis dan ook veel meer stopcontacten dan het wettelijk bepaalde minimum en ook hebben ze direct extra data-, telefoon- en televisieaansluitingen laten plaatsen, zodat ze in alle kamers in huis van alle gemakken zijn voorzien.

En al gauw ondervonden ze ook het voordeel van de gemakkelijke uitbreidbaarheid.

Buiten tv kijken, gemakkelijk zat!

Cyril vertelt: ‘Ik wilde van de zomer buiten zitten, want het was lekker weer, maar ik wilde ook televisie kijken. Toen heb ik Marcel gebeld, of hij er nog gauw even een CAI-aansluiting bij kon plaatsen.” En zo geschiedde het, die aansluiting zit nu vlakbij de schuifdeur, net om de hoek en Cyril kan voortaan lekker buiten tv kijken: ‘Ik hoef alleen de schuifdeur een stukje open te zetten en buiten een tv neer te zetten.’
Moet je je voorstellen, dat je op die manier met een hele groep naar het WK voetbal kunt kijken. De tuin ligt op het zuiden, dus in ieder geval zullen Ankie en Cyril geregeld gebruik maken van de gelegenheid om zomer’s buiten tv te kijken.

  Woordenlijst  
AFGELOPEN MET DRADENWIRWAR
Voldoende aansluitingen voor stroom, data en tv, precies daar waar ze nodig zijn?
Lees verder
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy