HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
SITEVOORWAARDEN

Sitevoorwaarden

Hager besteedt uitgebreide zorg aan de informatie die op haar website Homesolutions.nl wordt gepubliceerd, maar het is altijd mogelijk dat gepubliceerde informatie niet juist, niet volledig en of niet up-to-date is. Hager is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade als direct of indirect gevolg van het gebruik van de site en de daarin opgenomen informatie. Hager aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor beslissingen die u neemt op basis van informatie die u aan of via Homesolutions.nl ontleent. U kunt aan op Homesolutions.nl gepubliceerde informatie geen rechten ontlenen jegens installateurs en andere partijen.

Tevens aanvaardt Hager geen aansprakelijkheid voor de inhoud van andere websites, waarnaar wordt doorverwezen via hyperlinks op Homesolutions.nl. Het betreft hier inhoud van een derde partij, inhoud waarop Hager geen invloed heeft. De plaatsing van deze hyperlinks op Homesolutions.nl is een service van Hager. Hager is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud.
  Woordenlijst  
Opmerking: bent u installateur of adviseur en mist u meer gedetailleerde informatie over onze producten? Dit kunt u vinden op onze zakelijke website www.hager.nl of in onze e-catalogus www.hager.nl/e-catalogus.
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy