HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
SERVICE WOONTIPS, ENERGIEBESPARING, ... INBRAAKBEVEILIGING

Inbraakbeveiliging

Helaas dienen we ons tegenwoordig allemaal goed te beveiligen tegen inbraak in onze woning. Preventieve maatregelen zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van goede sloten en het aanschaffen van een alarmsysteem.
Daarnaast is domotica bij uitstek geschikt om u een aantal aanvullende voorzorgsmaatregelen te laten treffen.

We noemen hier een aantal voorbeelden.

Aanwezigheidssimulatie

U bent een avondje of langere tijd weg van huis, maar wisselende verlichting zorgt ervoor dat het lijkt of u thuis bent.
Dit kan heel eenvoudig met behulp van tijdgestuurde schakelingen. Een tijdschakelklok kan verschillende programma’s draaien. Hager heeft diverse tijdklokken in haar assortiment. De installateur kan u helpen met de keuze.

Beheer van de woning op afstand

Met de internetgateway van Hager zorgt ervoor dat u waar dan ook ter wereld uw woning kunt besturen: lichten aan of uitzetten, gordijnen dichtdoen, rolluiken sluiten, het kan allemaal. Met de huisbesturingssoftware kunt u via de computer via internet visueel schakelen. Met de telefoonmodule kunt u schakelingen via een vaste of mobiele telefoon maken.

Automatische verlichting bij beweging

Een bewegingsmelder kan automatisch de verlichting inschakelen als iemand in de buurt van de woning is. Dat schrikt ongenode gasten af en bovendien wordt u geattendeerd op de aanwezigheid van mensen in de buurt van uw huis.

Automatische verlichting bij schemering

Een schemerschakelaar zorgt ervoor dat zodra het buiten donker wordt de verlichting aangaat. Dit kan naar wens de binnen- en/of buitenverlichting zijn.

Automatische rolluikbesturing

Rolluikbesturing kan op diverse manieren automatisch geregeld worden. Zo ook bijvoorbeeld op basis van schemerschakeling. De rolluiken gaan vanzelf naar beneden als het donker wordt.

Paniekschakelaar

Een paniekschakelaar is een schakelaar die u boven het bed kunt bevestigen, waarmee bij onraad alle verlichting in huis in een keer aangaat.
  Woordenlijst  
WONINGINRICHTING EN ELEKTRA
VENTILATIE
INBRAAKBEVEILIGING
ENERGIEBESPARING
INTERESSANTE LINKS
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy