HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
SERVICE VEILIGHEID EN ELEKTRA STEKKERDOZEN EN VERLENGSNOEREN
Grote kans dat u vindt dat u te weinig stopcontacten in huis heeft. Uit een onderzoek uitgevoerd door USP (aug. 2008) blijkt namelijk dat maar liefst 56 procent van de consumenten ontevreden is over het aantal stopcontacten in huis.

Hoe komt dit?

“In Nederland wordt de elektrische installatie in woningen nog steeds aangelegd volgens de normen uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Internet stond toen nog in de kinderschoenen en huisautomatisering was nog toekomstmuziek. Een doorsnee gezin gebruikt anno 2007 echter veel meer elektrische apparatuur. Er zijn te weinig aansluitpunten voor onze televisies, home cinema’s, computers, telefoons en andere datacommunicatie en met het aantal stopcontacten voor al onze moderne apparaten is het treurig gesteld.“ (bron: USP)

Professorische oplossing: stekkerdozen en verlengsnoeren

Vaak wordt dit tekort aan stopcontacten opgelost met stekkerdozen. Test u zelf maar eens: loop uw benedenverdieping door en tel het aantal verlengsnoeren en stekkerdozen. U zult zich ongetwijfeld storen aan die enorme wirwar van snoeren. Naast het feit dat dit er rommelig uitziet en nauwelijks schoon te houden is, is het ook nog eens minder veilig. Er zijn dan ook betere manieren om dit “stopcontacten- en snoerenprobleem” op te lossen. Veiliger en esthetisch.
Hager heeft diverse oplossingen die hieraan voldoen en die waarschijnlijk beter bij u en uw woonsituatie passen.

Professionele, esthetische oplossingen: Hager

SL-plintsysteem
Om echt korte metten te maken met te weinig stopcontacten is er het SL-plintsysteem, dat u het gewenste aantal stopcontacten biedt, ook nog eens precies op de gewenste plaats. Tevens de mogelijkheid tot later bijplaatsen of verplaatsen van stopcontacten – zonder hak- en breekwerk! En alsof dat nog niet genoeg is: ook een tv-aansluiting, internetaansluiting of zelfs een gedimd stopcontact is achteraf eenvoudig bij te plaatsen of te verplaatsen. Zo heeft u dus altijd een aansluiting precies waar u dat wilt.

Meer informatie over het SL-plintsysteem en het type aansluitingen
Meer oplossingen
Andere oplossingen in ons assortiment:
  • onze Pop-up - leuk en erg handig
  • het Wandkanaal - bijzonder nuttig in bijvoorbeeld werkkamer, keuken, garage, etc.
  • de Desk Terminal - een charmante oplossing voor aansluitingen direct bij uw bureau. Altijd stroom of data bji de hand dus!
  Woordenlijst  
UW METERKAST
TEST UW AARDLEKSCHAKELAAR!
AUTOMAAT OF AARDLEKSCHAKELAAR UITGEVALLEN?
STEKKERDOZEN EN VERLENGSNOEREN
ROOKMELDERS
VEILIGHEIDSTIPS
INTERESSANTE LINKS
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy