HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WIE ZIJN WIJ? VAN MENS TOT MENS

Van mens tot mens

Fijn dat u even de tijd neemt om niet alleen onze producten en toepassingen te leren kennen, maar om ook iets over ons bedrijf te lezen.
Hoewel Hager inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen over de hele wereld, zijn en blijven we een echt familiebedrijf. Daarin werken mensen met visie. Mensen die niet alleen kijken naar wat er onder de streep staat, maar die in de eerste plaats kiezen voor kwaliteit. Mensen die staan voor innovatieve kracht en – heel belangrijk – hun klanten en medewerkers.

De weg is een doel op zich

Met veertig vestigingen en een twaalftal productiefaciliteiten realiseren de meer dan 10.500 medewerkers van Hager een jaarlijkse omzet van ongeveer een miljard euro. Veel belangrijker is echter dat achter dit getal ontelbare gelukkige huiseigenaren schuilen, die dankzij onze producten hun droomhuis konden realiseren. Daarop zijn we pas echt trots.

Een huisinstallatie is vooral een kwestie van vertrouwen

Wij doen er alles aan om belangrijke merkwaarden als veiligheid, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en design te kunnen blijven uitdragen.
Hager is in een collectief van sterke partners in de elektrobranche verenigd. Verder werken onze producten op het gebied van domotica (huisautomatisering) met de Konnex (KNX) standaard, de wereldwijde standaard voor domotica. Deze standaard vloeit voort uit een overeenkomst tussen een groot aantal fabrikanten die gezamenlijk een open automatiseringsstructuur hebben ontwikkeld, waarmee alle systemen in uw woning geregeld, geschakeld en gecontroleerd kunnen worden. Dat geeft u als klant de zekerheid dat producten van ons en die van de andere fabrikanten feilloos met elkaar kunnen communiceren. Zo krijgt u de beschikking over een toekomstvaste en fabrikantonafhankelijke techniek.
Ons huisautomatiseringssysteem Hager KNX en onze huisinstallatie KISS voldoen aan de officiŽle wereldstandaard KNX en de Europese norm voor domotica EN 50090.
  Woordenlijst  
Elektro-installateur zoeken? www.mijninstallateur.comZOEKT U EEN INSTALLATEUR?
Gekwalificeerde installateurs in uw omgeving vindt u op de site:
www.mijninstallateur.com
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy