HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WOONKAMER DESIGN

Uw woonkamer mag uw eigen sfeer uitstralen

Vaak zijn het de kleinste dingen die hinderlijk opvallend zijn: rommelige stekkerdozen omdat u te weinig aansluitingen heeft voor de televisie en al uw apparatuur, een ontsierende kabel die tegen de wand aan bungelt onder uw prachtige flatscreen, of lelijke schakelaars die eigenlijk niet bij uw interieur passen. Hager helpt u een handje op weg om uw installatie er zo mooi mogelijk uit te laten zien, of juist subtiel weg te werken als het niet nodig is om gezien te worden.
losse kabels opbergen: kabelkanaal

Aluminium kabelkanaal: welkom in een opgeruimde bioscoop

Eindelijk heeft u precies de flatscreen televisie die u al zo lang wilde. Het scherm is met een stevige beugel perfect aan de wand bevestigd, maar toch is er nog een storend element. Er hangt namelijk een losse kabel die slordig langs de muur omlaag bungelt. Geen fraai gezicht. Het superplatte aluminium kabelkanaal van Hager is niet alleen fraai, maar ook praktisch: alle kabels netjes uit het zicht weggewerkt.

Renovatie
De Colonna is ook perfect voor renovatie, om uw standaard aansluitingen naar de plint te brengen en te genieten van alle voordelen van het SL-plintsysteem.
snoeren netjes wegwerken: Colonna

Colonna: snoeren netjes weggewerkt

Het is zonde als er op de grond naast uw mooie flatscreen allerlei losliggende snoeren het zicht ontsieren. Het stijlvolle aluminium of witte zuiltje, de Colonna, is niet alleen fraai, maar ook praktisch: alle kabels netjes uit het zicht weggewerkt.

roomcontroller - luxe thermostaat met schakelfuncties

Hager Roomcontroller: functioneel kan ook nog eens heel mooi zijn!

Deze luxe viervoudige schakelaar met display, de Roomcontroller, is een juweeltje aan de muur. Zie categorie Comfort voor de functies.

Tip!
Het leuke van ons plintsysteem is dat het deksel van het plintkanaal af kan klikken. Eenvoudig inruilen dus voor een andere kleur, als u uw inrichting verandert!
plint met LED-set

Zo mooi kan uw plint zijn

Een mooie combi van uw muren en vloer en de plint maken. Dat kan met ons SL-plintsysteem. Het is er in drie standaardkleuren en vijf houtvarianten. Zo kunt u de marmeren vloer bijvoorbeeld ‘matchen’ met een zwarte plint of een mooie aluminiumkleur. Of een plint in eikendesign bij uw eikenhouten vloer. En wat te denken van onze prachtige LED-verlichtingsset! Zo creŽert u een fantastische sfeer in huis.

De aansluitingen hebben spiegelende zijkanten, waardoor ze lijken te zweven boven de plint.

Schakelaars voor stijl in huis

Schakelaars: stijl in uw woonkamer

Waarom zou een schakelaar gewoontjes moeten zijn, een wit ding aan de muur, dat nog eens vaak in de weg zit ook? Met onze prachtige schakelaars van Berker by Hager is dat zeker niet het geval. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een klassieke porseleinen schakelaar of juist een mooie strakke met zacht afgeronde lijnen. Er is voldoende variatie voor elk wat wils. Zo wordt uw installatie een stijlvol onderdeel van uw inrichting.

Zorg ook voor een spannende blikvanger in uw woonkamer!

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy