HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WOONKAMER COMFORT

Vergeet de drukte. Welkom thuis

Wie een drukke dag achter de rug heeft, heeft ’s avonds zijn rust verdiend. Wij kunnen u dan ook behoorlijk wat werk uit handen nemen, zodat u lekker kunt blijven zitten.
De keuze is aan u
Overleg met de installateur welke lampen en/of apparaten u bedienbaar wilt hebben en hij regelt het voor u.
Multifunctionele afstandsbediening

Licht aan, gordijnen dicht… lekker knus - Hager afstandsbediening: multifunctioneel

Niets is fijner dan na een dag hard werken niets meer te hoeven. Nu is het tijd voor uzelf. Lekker relaxen op de bank met een goed boek of een leuke film. Als de avond valt en de kamer donker wordt, kunt u de verlichting met de afstandsbediening inschakelen of dimmen. Maar ook de rolluiken kunt u met één druk op de knop laten zakken of de gordijnen dichtdoen. U regelt het allemaal vanuit uw luie stoel met één afstandsbediening. U ziet het: gemak dient de mens…

Tip!
Verlengsnoeren zijn voorgoed verleden tijd!
Aansluitingen voor luidsprekers

Luidsprekeraansluitingen: muziek waar u wilt

Ga zitten en ontspan bij uw favoriete muziek. Of dans er lekker op los. U hoeft niet bang te zijn om te struikelen over losliggende snoeren. Zet de speakers gerust aan de andere kant van de kamer als dat u beter uitkomt. Onze luidsprekeraansluitpunten op de plint (via het SL-plintsysteem) zorgen voor een opgeruimd geheel en muziek waar u dat wilt.

Bedieningspaneel: roomcontroller

Roomcontroller: overzicht in huis

Praktischer kan bijna niet: in plaats van door het hele huis te moeten lopen om te zien of alle lichten uit zijn, kijkt u even kort op het display van de Roomcontroller. Op dit centrale bedieningspaneel zijn alle belangrijke functies in uw woning te zien. Zo kunt u vanaf de bank bijvoorbeeld zien of het licht in de kinderkamer al uit is. Met de vier verlichte knoppen kunt u bovendien verschillende functies in huis aansturen, zoals het licht uitschakelen of de rolluiken laten zakken.

Temperatuurregeling

Perfecte temperatuur per ruimte

Een functie die u kunt opnemen in de Roomcontroller is de temperatuurregeling per ruimte. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten. Waarom zou u het hele huis verwarmen als u de meeste tijd in één kamer doorbrengt? Met deze functie leest u op elk moment precies de temperatuur af in de verschillende kamers, waarna u de door u gewenste temperatuur kunt instellen.

Tip!
Via de website www.domovea.com kunt u zelfs op afstand inloggen en uw huis in de gaten houden en besturen.
Software domovea voor visualisatie en huisbesturing

Huisbesturings- en visualisatiesoftware: uw hele huis onder controle

Had u ooit kunnen denken dat u alle belangrijke functies in uw huis vanuit één centrale plek zou kunnen bedienen? Met domovea visualisatiesoftware kunt u met uw laptop, touchscreen of iPhone alle functies van uw huisinstallatie in beeld brengen, aansturen en controleren. Verlichting, rolluiken, toegangscontrole, temperatuur, noem maar op. Ook erg leuk voor de kinderen. Of niet... want u ziet het nu ook als zij naar bed zijn, maar het licht nog brandt. En u kunt die gauw even uitschakelen!

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy