HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WERKKAMER COMFORT EN VERLICHTING

Maak van uw werkkamer geen zwaar werk

Nog niet eens zo heel lang geleden was het bijna ondenkbaar, maar tegenwoordig is het thuiskantoor een alom geaccepteerd verschijnsel. Dankzij internet en andere nieuwe technologieŽn zijn steeds meer mensen in staat om vanuit huis te werken. Wanneer u de logeerkamer transformeert tot kantoor aan huis, is het fijn als u eenvoudig kunt beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten.
goede verlichting op de werkplek is belangrijk

Slimme lichtbesturing: goed licht is het halve werk

Met name in uw werkkamer is goed licht van groot belang. Het mag niet te donker zijn, omdat lezen anders lastig wordt. Maar te licht is ook niet goed, want daar kunt u hoofdpijn van krijgen. Lichtbesturing via KNX huisautomatisering van Hager biedt u de mogelijkheid om in combinatie met onze dimmers de verlichting precies volgens uw wensen in te stellen. En omdat u tijdens het werk natuurlijk niet gestoord wilt worden, werken deze dimmers volledig geruisloos.

zorg voor een aangenaam werkklimaat

Roomcontroller met temperatuurregeling: voor een perfect werkklimaat

De temperatuurregeling van Hager zorgt ervoor dat de temperatuur tijdens het werk altijd perfect is. Met de zgn. Roomcontroller, een luxe schakelaar met display, kunt u onder meer de temperatuur aansturen. Zo hoeft u niet op te staan. Ook niet als u door de zon verblind wordt. De Roomcontroller kan namelijk desgewenst ook het bedieningspaneel zijn voor aansturing van uw zonwering. Handig, niet? Werk heeft u immers al genoeg.

energiebesparend: alleen verwarming als het nodig is

Temperatuur vanzelf omhoog, alleen als het nodig is

U heeft vanmiddag lekker nog even een poosje gewerkt, in alle stilte in uw werkkamer. Maar aj, vergeten de verwarming daar uit te zetten, die nu al de hele avond onnodig loeit. Zonde natuurlijk. Herkenbaar? Stelt u zich dan eens een temperatuurregeling op basis van aanwezigheid voor. Gegarandeerd alleen verwarming wanneer het nodig is. Als er iemand in de werkkamer aanwezig is, dan wordt die kamer verwarmd. Na een tijdje afwezigheid wordt de thermostaat automatisch lager gezet. Comfortabel, efficiŽnt en energiebesparend.

schakelbaar stopcontact: lamp op afstand bedienen

Schakelbaar stopcontact: lamp op afstand bedienen

Niets is zo vervelend als achter of onder uw bureau te moeten duiken, omdat het snoer van de bureaulamp ergens achter bungelt en misschien nog wel verstrikt zit in de snoeren van de computer en printer. Dat is echter niet nodig. Met een schakelbaar stopcontact kunt u de stroomvoorziening van zo’n stopcontact aansturen met een afstandsbediening of schakelaar. Ook handig voor de schemerlamp in de hoek van de kamer, zodat u niet hoeft op te staan van uw werkplek om die lamp aan te doen.

Tip!
Voor elk wat wils. Als u geen permanente oplossing zoekt, maar liever een verplaatsbare, dan is een alternatief: een schakelbaar insteekstopcontact. Dit steekt u in een standaard stopcontact en steekt daar de lamp van uw keuze weer in.
dimbaar stopcontact: lamp op afstand dimmen

Dimbaar stopcontact: lamp op afstand dimmen

Is uw kantoorverlichting te fel naar uw zin? Dan is een dimbaar stopcontact ideaal. De lamp die aangesloten is op dit stopcontact, kunt u dan eenvoudig met de schakelaar of een afstandsbediening dimmen. Met een druk op de knop heeft u direct het gewenste, ingestelde dimniveau.

Tip!
Ook het dimbare stopcontact is er in handige, verplaatsbare insteekversie: het dimbare insteekstopcontact.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy