HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? SLAAPKAMER VEILIGHEID

Heerlijk uitgeslapen: innovatieve ideen van Hager

In huis dient u zich te allen tijde veilig te voelen. Dat geldt zeker voor uw slaapkamer, waar u zich moet kunnen ontspannen en overgeven aan de broodnodige rust en slaap. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u zich veilig voelt en heerlijk kunt gaan slapen.
paniekschakelaar: alle verlichting in n keer aan

Paniekschakelaar: geen paniek

Hoe vaak is het niet gebeurd dat u ‘s nachts werd gewekt door een onbekend geluid? Een inbreker? Of was het iets anders? Hoe dan ook, in zulke gevallen is het prettig dat u naast uw bed de paniekschakelaar kunt vinden. Deze praktische en rustgevende functie van huisautomatiseringssysteem Hager KNX zorgt ervoor dat in het hele huis en in de tuin de verlichting wordt ingeschakeld. En druk op de knop is voldoende. Zo betrapt u tijdig de inbreker die het heus op een vluchten zal zetten!
En mocht het echter slechts uw dochter zijn geweest die haar vriend een afscheidszoen geeft, bedenkt u dan: u bent zelf toch ook jong geweest?

Roomcontroller: centraal bedieningspaneel

Roomcontroller: u kunt rustig gaan slapen

‘s Avonds laat nog een film kijken, tot in de kleine uurtjes vrienden op bezoek, of werk dat nog niet af was? Het gebeurt vast wel eens dat u doodmoe in bed belandt. Vervolgens ligt u nog maar net onder de wol, maar vraagt u zich af of de verlichting in het hele huis wel uit is. Wij zorgen ervoor dat u direct overzicht heeft en niet meer uit bed hoeft: de Roomcontroller geeft verschillende functies van de huisinstallatie weer. Via de verlichte druktoetsen kunt u de betreffende functies op afstand aansturen. Zo kunt u in de woonkamer de rolluiken laten zakken, of in de hal en uw slaapkamer het licht uitschakelen. Wij wensen u een aangename nachtrust!

veilig met een rookmelder

Rookmelder: zodat u veilig kunt dromen

De meeste branden breken uit als men slaapt en het reukvermogen is uitgeschakeld. Hager rookmelders beschermen u ook als u vast in slaap bent. Zodra zij rook bespeuren, geven zij alarm. Maar omdat u in uw slaap het alarm in de kelder misschien niet hoort, kunnen de rookmelders ook aan elkaar gekoppeld worden. Als er n afgaat, dan schakelen de andere melders – of naar wens alleen in de slaapkamer - automatisch in en geven alarm. Ongeacht hoe diep u slaapt, dan hoort u het.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy