HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? SLAAPKAMER COMFORT EN VERLICHTING

Droom zacht en sta heerlijk op

Kunt u zich iets knussers voorstellen dan heerlijk warm onder de wol te kruipen? Lekker in slaap vallen, een goed boek lezen of samen met uw partner nog even een film kijken. Met als slagroom op de taart nog wat extra luxe en comfort. Geen probleem.
alle lampen uit, uw huis in de nachtstand

Uw huis in de nachtstand, vanuit bed geregeld

Droomt u ervan om vanuit uw bed alle lampen uit te kunnen doen? Niet alleen die naast uw bed, maar ook de plafondlamp, de vergeten lamp in de gang of zelfs beneden? Geen probleem. De draadloze schakelaar van Hager kan zo geprogrammeerd worden dat meerdere lampen tegelijk bediend worden. U schakelt het huis nu met één druk op de knop in de nachtstand. Zelfs de verwarming kan meteen laag worden gezet en ook het inbraakalarm kan in de nachtstandschakeling worden opgenomen.

routeverlichting - automatisch een lampje aan 's nachts

Routeverlichting: voor wie er ’s nachts toch echt even uit moet

Stelt u zich eens voor… u stapt uit bed voor een nachtelijk toiletbezoek en automatisch gaat er direct bij de eerste stap uit bed zachte verlichting op de plint aan. Prettig voor de ogen, niet storend voor de partner, maar wel precies genoeg licht om comfortabel en veilig de weg naar het toilet te vinden en weer terug naar bed. Deze routeverlichting is ook ideaal voor de kinderen als zij ’s nachts over de gang dwalen.
(Routeverlichting werkt in combinatie met het SL-plintsysteem)

Ook energiebesparend!
Het schakelbare stopcontact kunt u ook voor apparaten gebruiken. Opgenomen in een centrale schakeling weet u zeker dat 'sluipverbruikers' automatisch worden uitgeschakeld en niet onnodig energie verbruiken. Denk aan de standby-stand van de tv of dvd-speler.
schakelbaar stopcontact: schemerlamp op afstand bedienen

Schakelbaar stopcontact: gemak dient de mens

Wat dacht u ervan om niet onder het bed te hoeven duiken op zoek naar een schakelaar, maar eenvoudig uw bedlampjes met een schakelaar of afstandsbediening te bedienen? Of de schemerlamp in de hoek vanuit bed uit te kunnen schakelen? Dat kan eenvoudig met een schakelbaar stopcontact. Dit ziet eruit als een normaal stopcontact, maar de lamp die erop is aangesloten, kan worden bediend met schakelaar of afstandsbediening. Met dit product kan bovendien ieder lampje meegenomen worden in de centrale huisschakeling of nachtstand (zie boven), zodat echt alle verlichting uit is met één druk op de knop.

Tip!
Voor elk wat wils. Als u geen permanente oplossing zoekt, maar liever een verplaatsbare, dan is een alternatief: een schakelbaar insteekstopcontact. Dit steekt u in een standaard stopcontact en steekt daar de lamp van uw keuze weer in.
dimbaar stopcontact: met gemak meer sfeer

Dimbaar stopcontact: creëer met groot gemak een romantische sfeer

Met één lichte druk op de knop van de schakelaar boven uw bed zijn de lampjes naast uw bed gedimd. Of misschien de lamp in de hoek van de kamer wel. Welke lamp u ook aansluit op een dimbaar stopcontact, deze kan op afstand bediend worden met een schakelaar of afstandsbediening.

Tip!
Ook het dimbare stopcontact is er in handige insteekvorm: het dimbare insteekstopcontact. Zo kunt u ongeacht welke lamp op afstand dimmen.
met één druk op de knop de gordijnen of rolluiken bedienen

Rolluik-/gordijnbesturing: "goedemorgen" met één druk op de knop

Stelt u zich voor: de wekker loopt af als voorbode van een prachtige zomerse ochtend. Langzaam opent u uw ogen en pakt u de afstandsbediening, waarmee u met een druk op de knop de gordijnen of rolluiken opent om de warmte van het zonlicht in uw kamer te begroeten. Met een paar andere knoppen opent u ook de gordijnen of rolluiken in de kinderkamer, de keuken en de woonkamer. Beter kunt u de dag niet beginnen.
Overigens is besturing via de afstandsbediening maar één van de manieren waarop de rolluik-/gordijnbesturing geregeld kan worden.

opdimmende verlichting - lekker wakker worden

Opdimmende verlichting: de vriendelijkste wekker van Hager

‘s Ochtends niet blij als uw luidruchtige wekker u hardhandig wakker schudt? U kunt ook kiezen voor verlichting die heel langzaam feller gaat branden. Dat is namelijk een van de vele mogelijkheden van de lichtbesturing van Hager. Voortaan kunt u de slaapkamerverlichting gebruiken om ontspannen bij wakker te worden en ’s avonds rustig bij in te slapen. In totaal heeft u de beschikking over verschillende lichtinstellingen, voor meerdere lichtpunten. En omdat Hager zelfs over de dimmers zorgvuldig heeft nagedacht, hoort u ook van deze kant geen hinderlijke geluiden. Zo! Uitgerust klaar voor een lekker ontbijt.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy