HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? METERKAST VEILIGHEID

Maximale zekerheid in de kleinste ruimte

Met onze innovatieve veiligheidsproducten zorgen wij ervoor dat in de groepenkast alles in orde is en blijft.

Aardlekschakelaar: schakelt sneller dan u zelf

De aardlekschakelaar kan uw leven beschermen! Met onze aardlekschakelaar kunt u naar wens uw volledige huis, een etage of afzonderlijke kamer beveiligen - afhankelijk van het aantal aardlekschakelaars. Een aardlekschakelaar beschermt u wanneer u per ongeluk een defecte of ongeďsoleerde leiding aanraakt of wanneer een defect apparaat onder spanning is komen te staan. In deze gevallen zorgt de aardlekschakelaar ervoor dat de stroomtoevoer binnen 0,2 seconden wordt uitgeschakeld.

Installatieautomaten: voelsprieten in de meterkast

De installatieautomaten van Hager bieden in geval kortsluiting of overbelasting de best mogelijke bescherming tegen beschadigingen aan uw elektrische installatie of zelfs brand. Zodra er binnen een stroomgroep kortsluiting of overbelasting optreedt, wordt de stroom snel en veilig uitgeschakeld. De voelsprieten van uw installatie functioneren echter bijzonder nauwkeurig: alleen de getroffen groep wordt uitgeschakeld; de overige stroomgroepen blijven normaal functioneren.

Aardlekautomaat: best of both worlds

De aardlekautomaat beschermt uw leven én beveiligt uw elektrische installatie tegen kortsluiting en overbelasting. Dit ene apparaatje is een combinatie van aardlekschakelaar en installatieautomaat. Terwijl een aardlekschakelaar bij problemen alle groepen uitschakelt die door die schakelaar worden beveiligd, schakelt een aardlekautomaat alleen de getroffen groep uit. Dat kan handig zijn: zo hoeft u, als er in de keuken iets gebeurt, na afloop niet de wekker, video etc. opnieuw in te stellen.

Overspanningsbeveiliging: prima bescherming

Wat voor de ene een prachtig natuurverschijnsel is, daar ziet de ander potentieel gevaar voor zijn huis, de televisie of zelfs zijn gezondheid. Inderdaad: onweer. Wereldwijd vinden per minuut 17.000 blikseminslagen plaats; dat zijn er zo’n 25 miljoen per dag. Omdat uw installatie overbelast kan raken als gevolg van blikseminslag, maar ook door een foutieve schakeling is een overspanningsbeveiliging absoluut onmisbaar. Alleen op deze manier kunt u uw elektrische apparaten goed beschermen. Ons effectieve concept is gebaseerd op een beveiliging in drie stappen. Daarmee is niet alleen de stroomvoorziening in uw woning beveiligd, maar ook uw cv-installatie, telefoon, radio en televisie.

Altijd noodverlichting bij de hand

U kent de situatie wel: de stroom valt plotseling uit, dus alle elektrische apparatuur en alle verlichting in huis schakelt uit. Het zich door het donker een weg banen naar de meterkast gaat meestal nog wel, maar vervelender is het zoeken naar het defect in een donkere meterkast. Dat kan een lastig karweitje zijn. Wij hebben voor u een praktische oplossing: de noodverlichtingslamp. Deze heeft een eigen plekje in de meterkast en gaat automatisch branden op het moment dat de netstroom wordt onderbroken. Heel handig is dat de batterij in de noodverlichting permanent via het net wordt opgeladen. De lamp is uitneembaar en kan op die manier dienen als zaklamp.

Internetgateway
Telefonische huisbesturing en huisbesturing via internet worden mogelijk gemaakt door de Internetgateway. Dit product wordt in uw meterkast ingebouwd.
U bepaalt zelf welke functies u op afstand wilt kunnen schakelen. U kunt dat met de installateur overleggen.

Telefonische huisbesturing: uw huis is altijd bereikbaar

Net onderweg en bang dat de droger of het koffiezetapparaat niet is uitgezet? Met een simpel telefoontje naar huis kan het apparaat alsnog automatisch worden uitgeschakeld. Diverse apparaten en lampen kunnen met de speciale telefoonmodule op afstand worden bediend. Zo kunt u ook, als u onverwacht ’s avonds later thuis zult zijn, de verlichting alvast inschakelen, uit veiligheidsoverwegingen. Bovendien is een storingsmelding bij stroomuitval op uw telefoon mogelijk. Handig om uw vriezerinhoud te sparen!

Huisbesturing via internet: een oogje in het zeil op afstand

Op vakantie en niet meer afhankelijk van uw buren om het huis bewoond te doen lijken? Dat kan. Met de huisbesturing via internet kunt u uw hele woning op afstand bedienen. Gordijnen openen en sluiten, lampen in- en uitschakelen, de alarminstallatie bedienen, etc. Zo kunt u ook vanaf kantoor de verwarming alvast een beetje hoger zetten, zodat het behaaglijk is als u thuis komt.

  Woordenlijst  
ENERGIE EN DATA
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy