HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KINDERKAMER BASISVOORZIENINGEN EN MEEGROEIENDE INRICHTING

De kinderkamer die meegroeit

Naarmate kinderen ouder worden, veranderen ook hun wensen. Ooit komt het moment dat u de kinderkamer gaat veranderen in een tienerkamer. Compleet met televisie, stereo-installatie en pc. Dan is het fijn als u hier al eerder rekening mee heeft gehouden.
SL-plintsysteem: voor alle aansluitingen

SL-plintsysteem: de flexibele basis voor alle voorzieningen in de kinderkamer

Nieuw meubilair is zo gekocht, maar als het op stopcontacten en andere aansluitingen aankomt, is het vaak behelpen. Daarom is het prettig als u hier al in een eerder stadium over heeft nagedacht. Hager heeft voor uiteenlopende toepassingen de juiste aansluiting, van telefoon tot computer en kabeltelevisie. Met het flexibele plintsysteem krijgt u alle aansluitingen precies op de plek waar u ze nodig heeft. En richt u de kamer opnieuw in, dan zijn de aansluitingen eenvoudig verplaatst of bijgeplaatst.

stopcontacten in de kinderkamer

Stopcontacten voor de nieuwe stereo of pc

Uw kleine wordt groot en er komt steeds meer apparatuur bij. Met het SL-plintsysteem als basis kunt u gemakkelijk beschikken over zoveel stopcontacten als u wilt. Altijd kindveilig! U kunt direct meerdere stopcontacten laten installeren, of achteraf nog eenvoudig laten bijplaatsen.Wilt u toch gewoon 'traditionele' vaste stopcontacten, dan kan dat natuurlijk ook.

Tip
Onze radio-/tv-, data- en telefoonaansluitingen zijn alle tevens beschikbaar als combinatie-aansluitingen met een ingebouwd stopcontact. Twee-in-één dus, wel zo handig!
data-aansluiting in de kinderkamer

De kinderkamer van alle gemakken voorzien

Met alleen stopcontacten bent u er niet. De kinderen hebben immers meer wensen.
>> data
Welk kind wil niet z'n eigen pc hebben? Chatten met vriendjes is gemeengoed geworden. Maar naast de vrijetijdsbesteding is een computer tegenwoordig een noodzakelijk hulpmiddel voor school. De data-aansluiting op de kinderkamer is zo geregeld. Een flexibele SL-aansluiting of desgewenst een 'traditionele' vaste aansluiting.
tv-aansluiting in de kinderkamer>> tv
Het besluit of uw kroost op de kamer een eigen tv’tje mag, laten we graag bij u liggen. Maar als u het toestaat, is de aansluiting zo gemaakt. En wordt de tv later in een andere hoek gezet, dan kunt u de aansluiting zonder hakken of breken laten verplaatsen. Liever een 'traditionele' vaste aansluiting? Dat kan natuurlijk ook.
telefoonaansluiting in de kinderkamer
>> telefoon
Bijna alle tieners hebben tegenwoordig een mobieltje. U weet misschien hoe hoog de telefoonkosten dan kunnen oplopen. Een aansluiting voor de vaste telefoon op hun eigen kamer is dan wel zo goedkoop!
draadloze schakelaar: altijd licht in de buurt

Draadloze schakelaar: altijd licht in de buurt

Kinderen zijn gek op hoogslapers: beneden een mysterieuze nis, boven een warm bed van waaruit ze de hele kamer overzien. Alleen vergeet vrijwel iedereen dat er op deze hoogte eigenlijk ook een lichtschakelaar nodig is! Met de draadloze schakelaar van Hager is dat geen enkel probleem. Geen bedrading in of langs de wand nodig. De platte schakelaar is draadloos en u plakt deze waar u maar wilt.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN EN MEEGROEIENDE INRICHTING
VERLICHTING EN VEILIG GEVOEL
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy