HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KEUKEN VEILIGHEID

In de keuken zet u veiligheid op het menu

Afgezien van iets teveel zout in de soep of aangebrande aardappelen mag er in de keuken eigenlijk niets verkeerd gaan.
Nota bene!
Nu een EnergyBox installeren, straks profijt! De EnergyBox is namelijk ideaal als de keuken later nog eens uitgebreid wordt. Nieuwe keukenapparatuur is dan eenvoudig aan te sluiten op de EnergyBox. Nooit meer breken in de muur of leidingen aanleggen dus!

EnergyBox: voor een veilige verdeling van energie

De oven, de magnetron, de vaatwasser, ze gebruiken allemaal elektriciteit. Om ervoor te zorgen dat de verdeling van die energie naar alle keukenapparatuur op een verantwoorde en veilige manier gebeurt, heeft Hager de EnergyBox ontwikkeld. Een zware leiding wordt van de meterkast naar de keuken gelegd en de kleine verdeler wordt in een keukenkastje weggewerkt. Alle apparatuur kan hier eenvoudig op aangesloten worden.

Aardlekschakelaar: veiligheid voor alles!

De keuken is bij uitstek een plek waar verschillende elektrische apparaten vrijwel elke dag worden gebruikt. Alleen kunt u meestal niet zien of alles in wel in goede staat is. De aardlekschakelaars van Hager beschermen u tegen levensgevaar bij aanraking met stroom. Indien noodzakelijk schakelt de aardlekschakelaar onmiddellijk de stroomtoevoer af. Op die manier hoeft u tijdens het koken alleen maar de calorieën in de gaten te houden.

Installatieautomaat: zodat kortsluiting niet uw eetlust bederft

Kortsluiting in de keuken heeft u sneller dan u denkt. Een kapotte mixer of doorgebrand broodrooster is voldoende. De installatieautomaten van Hager bieden hiertegen bescherming. Bij een eventuele overbelasting van uw installatie of een kortsluiting wordt de betreffende groep snel en trefzeker uitgeschakeld. Andere groepen, waar bijvoorbeeld de oven, koelkast of magnetron op zijn aangesloten, blijven gewoon ingeschakeld. Op die manier kan het beoogde viergangenmenu in het ergste geval altijd nog met drie gangen worden besloten. Eet u smakelijk.

Keuzemogelijkheden Centrale schakeling
U kiest zelf welke apparatuur u in de centrale schakeling wilt opnemen, zoals oven, koffiezetter, magnetron en kookplaat. Overleg dit met de installateur.

Neem het zekere voor het onzekere: uw keukenapparatuur veilig uit

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een vergeten kookplaat of koffiezetter die blijft aanstaan, kan een gevaarlijke situatie opleveren. Voorkom brand in de keuken! Verzeker u ervan dat dergelijke keukenapparaten zijn uitgeschakeld als u van huis gaat of gaat slapen. Een geweldig hulpmiddel daarbij is de centrale schakeling. Eén knop bij de voordeur of in de slaapkamer, waarmee u in één keer alle gewenste lampen in huis uitschakelt, kan namelijk ook uw keukenapparatuur bedienen. U kunt er ook voor kiezen om deze functie te integreren in de schakelaar bij de keukendeur, die de keukenverlichting uitdoet. Hoe dan ook: één handeling, wel zo veilig!

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy