HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KEUKEN DESIGN

Zodat niet alleen de gedekte tafel er goed uitziet

In de keuken gebruikt u veel verschillende elektrische apparaten, maar dat betekent niet dat u genoegen hoeft te nemen met een warboel van draden en stopcontacten.

Wil er nog iemand dradenspaghetti?

Snoeren en draden in de weg? Een kookeiland wordt veel handiger en overzichtelijker wanneer u de stroomvoorziening en schakelaars erin kunt integreren. Dit kan met het Hager wandkanaal, dat bijvoorbeeld verticaal op het kookeiland kan worden bevestigd. Stopcontacten of andere aansluitingen heeft u zo op een nette manier weggewerkt en volledig binnen handbereik.

Pop-Up: slim opgeborgen, maar snel beschikbaar

Wat we tevens voor uw keuken adviseren, is de zogenaamde Pop-Up, die u in het keukenblad kunt laten verzinken. Hij verschijnt dan uit het niets. En verdwijnt net zo gemakkelijk weer als het niet meer nodig is.
Als u elektrische apparatuur tijdelijk wilt aansluiten, bijvoorbeeld een laptop of staafmixer, heeft u behoefte aan stopcontacten/data-aansluitingen in de buurt, die de rest van de tijd niet in de weg zitten. De Pop-Up biedt hiervoor een ideale oplossing. Gebruikt u hem niet, dan valt hij keurig weg in tafelblad of keukenkastje. Heeft u een energie- of data-aansluiting nodig, dan haalt u de Pop-Up met één simpele beweging naar boven.

Schakelaars: in stijl schakelen in de keuken

Misschien heeft u een pracht van een keuken, met gebruik van mooie materialen, zoals bijvoorbeeld een roestvrijstalen afzuigkap en oven. Dan wilt u vast en zeker ook mooie lichtschakelaars, die passen binnen het geheel, zodat de hele keuken een luxe sfeer ademt. Onze schakelaars zijn er in vele vormen en kleuren. Zo kunt u altijd iets kiezen in de stijl van de keuken.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy