HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? ENTREE EN HAL COMFORT

Laat u verwennen door uw huis

Of u zich nu ’s ochtends verslaapt waardoor u haastig vertrekt of u komt na een lange werkdag vermoeid thuis. Het is belangrijk dat u het gevoel heeft dat er iemand naar u omkijkt en met u meedenkt: uw familie... en uw huis.
Keuzemogelijkheid Centrale schakeling
Verlichting, het strijkijzer of het gasfornuis, u bepaalt zelf wat er moet worden uitgeschakeld. Overleg dit met de installateur.

Centrale huisschakeling: uw huis helpt u een handje

Herkent u dit? U wilt van huis vertrekken en vraagt zich af of de lamp in de slaapkamer wel uit is. En de badkamer? Dat wordt snel nog een sprintje trekken door het huis. Of toch maar laten zitten voor deze ene keer, omdat u haast heeft? Wist u dat dit ook anders kan? Uw huis kan het allemaal zelf voor u doen. En druk op de knop in de hal als u de woning verlaat is genoeg. Alle lampen worden dan in n keer automatisch uitgeschakeld. Zelfs het koffiezetapparaat kan op die manier worden uitgezet. Lekker makkelijk en nog wel zo energiebewust en veilig ook!

Bewegingsmelder: automatische verlichting en meer

Stelt u zich eens voor: u betreedt ’s avonds uw woning en voelt zich direct thuis. U hoeft niets te bedienen; de bewegingsmelder heeft u al opgemerkt: u wordt verwelkomt met automatische verlichting in de hal. Deze functie biedt echter nog meer mogelijkheden. Zo kunt u het systeem instellen op de stand ‘aanwezigheid’, waarbij het licht in de woonkamer wordt ingeschakeld, de stereo aan gaat en de verwarming ervoor zorgt dat het in huis snel behaaglijk wordt. Welkom thuis.

Automatische dakramen: uw huis slaapt nooit

Wie tijdens een broeierige, regenachtige zomeravond op blote voeten door het huis loopt, kan wellicht verrast worden door een plas op de grond. Waarschijnlijk heeft de regenbui via een open dakraam vrij spel gehad. Om dat te voorkomen, is er KNX-besturing om uw dakramen automatisch te laten bedienen. U bepaalt zelf of de dakramen worden gesloten bij regen, bij een bepaalde temperatuur, op een bepaald tijdstip of bij invallende schemering of misschien wel een combinatie hiervan.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy