HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? TUIN EN RONDOM HUIS INBRAAKBEVEILIGING

Slecht nieuws voor inbrekers

Of u nu een zeldzaam schilderij in huis heeft, onvervangbare erfstukken of een kostbare audio-installatie: uw huis moet u altijd goed beveiligen tegen het dievengilde. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zelfs als u behoort tot de mensen die denken dat bij hen niets te halen valt.

Aanwezigheidssimulatie: uw huis speelt toneel

Ongenode gasten worden met onze aanwezigheidssimulatie op het verkeerde been gezet. Ongeacht of u aan het eten bent bij de Italiaan om de hoek of in Rome. Toevallige voorbijgangers zullen denken dat u thuis bent. In verschillende kamers gaan de lichten aan en uit, en ook de rolluiken gaan volledig automatisch open en dicht. Al deze functies worden simpelweg aangestuurd door een tijdschakelklok van Hager. Zelfs uw buren zullen denken dat u druk heen en weer loopt.

Rolluikbesturing: diverse mogelijkheden voor deze beveiliging

Met de rolluikbesturing van huisautomatiseringssysteem Hager KNX wordt de bediening van rolluiken en zonweringen eenvoudiger dan ooit. Het moeilijkst is misschien nog wel dat u moet besluiten hoe u deze functies wilt bedienen: per kamer met een schakelaar of meteen in het hele huis via de afstandsbediening met een knop voor iedere kamer.

Automatisch kan ook, bijvoorbeeld bij het intreden van de schemering. Zie Comfort bij elk weerstype: Schemerschakelaar.

Bestuur uw huis zelfs op afstand

Kijk eventueel ook even naar onze telefonische huisbesturing en huisbesturing via internet, waarmee u zelfs als u ver van huis bent nog een oogje in het zeil kunt houden.

  Woordenlijst  
VERLICHTING
COMFORT BIJ ELK WEERTYPE
INBRAAKBEVEILIGING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy