HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? TUIN EN RONDOM HUIS COMFORT BIJ ELK WEERTYPE

Maak van uw huis een weerstation

Niets zo veranderlijk als het weer. Een blauwe lucht met stralende zon kan zomaar veranderen in dreigende donderwolken en een enorme stortbui. Wij zorgen ervoor dat u op alles bent voorbereid.
Tip!
De schemerschakelaar kan ook gecombineerd worden met een tijdschakelklok, zodat de verlichting bijvoorbeeld ’s avonds laat al weer uitschakelt.

Schemerschakelaar: voordat het in huis te donker wordt

Met de schemerschakelaar van Hager kunt u ervoor zorgen dat de verlichting bij het vallen van de avond automatisch wordt ingeschakeld. Een sensor meet de sterkte van het daglicht en vervolgens wordt de verlichting automatisch ingeschakeld. Bij het aanbreken van de dag schakelt de verlichting weer uit. Ook heel handig als u zelf niet thuis bent en toch die indruk wilt geven. Behalve verlichting kunnen ook automatisch de gordijnen, rolluiken en ramen worden bediend op die manier.

Weerstation: uw huis volgt de weersomstandigheden

Het weerstation van Hager zorgt ervoor dat uw huisinstallatie weersafhankelijk kan worden aangestuurd. Het systeem registreert gegevens zoals temperatuur, windsnelheid, regen en schemering. Afhankelijk van de functionaliteiten die u kiest, reageert uw huis vervolgens automatisch. Gaat het bijvoorbeeld regenen, dan worden automatisch de ramen gesloten; bij harde wind rollen de zonneschermen in en bij het invallen van de avond gaat als vanzelf de buitenverlichting aan. Praktischer kan niet.

Naar eigen wens
Met het Hager KNX huisautomatiseringssysteem zijn diverse zaken naar wens te programmeren, dus ook voor de afstandsbediening in de auto. Overleg met de installateur welke functionaliteiten u wilt.

Uw hele huis vanuit de auto bediend

Wind of regen, u hoeft de auto niet meer uit! Zo sluit u de garagedeur nadat u wegrijdt eenvoudig met de afstandsbediening en opent u aan het einde van de oprit het hek ook vanaf uw beschutte autostoel. U hoeft de regen dus niet meer in! Ook de lamp(en) bij de oprit of de garage kunt u met een afstandsbediening in- of uitschakelen. En mocht u bij het wegrijden van huis in uw achteruitkijkspiegel zien dat de slaapkamerlamp nog brandt, dan kan deze zelfs nog even gauw worden uitgeschakeld vanuit de auto (mits u zich binnen ca. 30 meter afstand van de dichtstbijzijnde ontvanger bevindt). Gemakkelijk en wel zo energiebesparend.

  Woordenlijst  
VERLICHTING
COMFORT BIJ ELK WEERTYPE
INBRAAKBEVEILIGING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy