HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? BIJKEUKEN COMFORT

Omdat u al werk genoeg heeft

Er zijn vertrekken in huis waar u liever vertoeft dan hier. In de bijkeuken zijn betekent immers meestal dat u aan het werk moet. Om u hierbij een handje te helpen, khebben wij enkele praktische oplossingen.

Wandkanaal: voldoende stopcontacten in een fraai jasje

Voor de wasmachine, droger, koelkast of vriezer moet u meestal in de bijkeuken of de kelder zijn. We zeiden het bij de basisflexibiliteit al: ook voor deze vertrekken wilt u voldoende stopcontacten hebben. Met het wandkanaal van Hager heeft u op elk moment een hele reeks stopcontacten en data-aansluitingen bij de hand. Met de geïntegreerde overspanningsbeveiliging weet u bovendien zeker dat al uw kostbare elektrische apparaten goed beveiligd zijn.

Apparaten in de bijkeuken centraal geschakeld: comfort zoals u dat wenst

U heeft uw jas al aan en staat met de deurklink in uw handen. Maar ineens bedenkt u zich dat u iets vergeten ben. Is de stekker van het strijkijzer wel uit het stopcontact? Draait de wasdroger nog? Dankzij het bedieningscomfort van huisautomatiseringssysteem Hager KNX hoeft u zich daarover niet langer zorgen te maken. U schakelt simpelweg met één druk op de schakelaarknop bij de voordeur de afwezigheidsfunctie in, waarna alle niet gebruikte stroomgroepen worden uitgeschakeld. Of het nu gaat om alleen de wasmachine, de wasdroger of de volledige bijkeuken en alle lampen, u bepaalt zelf wat er eventueel aan moet blijven.

Tijdschakelklok: wassen met goedkope stroom

U heeft de wasautomaat al ingeladen, maar wilt dat hij pas start als u vanavond weg bent. Of als u slaapt, zodat hij klaar is precies als u ’s ochtends opstaat. Maar uw wasautomaat heeft geen tijdprogramma. Dan kunt u met onze tijdschakelklok toch fijn uit de voeten. U stelt ‘m in en de wasmachine doet de rest! Alleen het uitladen van de was moet u helaas zelf weer doen…

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy