HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? BADKAMER VERLICHTING

Veel meer dan alleen ‘licht aan’ en ‘licht uit’: Hager KNX lichtbesturing

Of het nu een snelle ochtenddouche betreft of een rustgevend bad ’s avonds, wij bieden u voor elke situatie de juiste verlichting. Met Hager KNX lichtbesturing van Hager kunt u alle kanten op: gedimd licht, fel licht, meer of minder lampen inschakelen. Met één druk op de knop kunt u verschillende lichtinstellingen selecteren.
Sfeerverlichting met Hager dimmers

Dimverlichting: het juiste scenario bij een ontspannen bad

Met behulp van onze afstanddimmers kiest u met een simpele druk op de knop voor een genoeglijke sfeerverlichting om rustig in bad te kunnen gaan.
Relax en geniet!

helder licht op de zaak

Een heldere lichtbundel voor opmaken of nauwkeurige scheerbeurt

Met Hager KNX lichtbesturing schakelt u met één druk op de knop de lamp boven de spiegel naar 100% of schakelt u extra lampen in, bijvoorbeeld daglichtkleurlampen. Zo kunt u als het nodig is net even die extra verlichting creëren. Met nog een druk op de knop is de verlichting weer net zo makkelijk gedimd.

automatische verlichting door bewegingsmelder

Licht of dimlicht automatisch inschakelen bij binnenkomst

Met de bewegingsmelder kunt u het licht – ook het dimlicht – automatisch laten inschakelen, zodat u of uw gasten in de badkamer niet op de tast naar de lichtschakelaar hoeven te zoeken. Dat levert u niet alleen een aanzienlijke energiebesparing op, het zorgt ook direct voor een aangename ambiance.

opdimmend licht

Nog niet helemaal wakker? Hager KNX huisautomatisering helpt u vriendelijk

De wekker gaat, het voelt nog veel te vroeg, maar u moet helaas alweer opstaan. Het kan dan heel vervelend zijn om in één keer het badkamerlicht aan te doen, nog veel te fel voor uw net ontwaakte ogen. Geef uzelf de tijd om te wennen, met een langzaam opdimmende verlichting. Als u de badkamer binnenkomt, gaat het licht bijvoorbeeld op 30% van de volle sterkte aan en dimt in een kwartier tijd op naar 100% of bijvoorbeeld 80%.

afstandsbediening met 8 knoppen

Slimme lichtscenario's: zo maakt u van uw badkamerbezoek een spektakel!

Bent u zojuist de badkamer binnengestapt als u bemerkt dat men van buitenaf zo naar binnen kan kijken? Dankzij het bedieningscomfort van Hager KNX huisautomatisering is dat geen enkel probleem: met één druk op de schakelaar of de afstandsbediening worden de rolluiken of lamellen snel gesloten, waarna u eenvoudig het licht inschakelt. Met de zogenaamde scenariobesturing kunt u met één druk op de knop eenvoudig meerdere gecombineerde functies bedienen.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
VERLICHTING
WELZIJN
VENTILATIE
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy