HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
BOUWPARTNERS

Onze woningen en het digitale tijdperk

Honderden meters kabels en leidingen...

Sinds begin vorige eeuw is het aantal netwerken in onze huizen exponentieel gestegen. Naast elektra hebben o.a. ook telefonie, fax, centrale antenne voor radio en tv, internet, satelliet, digitale tv en domoticanetwerken hun intrede gedaan. Hadden huizen destijds aan 1 hooguit 2 groepen genoeg om de hele woning van elektriciteit te voorzien, tegenwoordig is een woning met 8 of 9 groepen krap bemeten.

Gevolgen voor het bouwproces

Door deze drastische toename drukt de elektrische installatie nadrukkelijk haar stempel op het bouwtempo. En het woud aan netwerken vergt in het bouwproces de nodige afstemming. Achteraf nog even een extra stopcontact of schakelaar bijplaatsen is vaak erg omslachtig.
Hager laat u graag zien dat het ook anders kan. Met Hager Home Solutions bieden we een flexibele elektrische infrastructuur die winst oplevert voor het bouwproces en reiken wij u praktische oplossingen aan die van deze tijd zijn.

Projectontwikkelaar & ontwikkelende aannemer

U wilt het bouwproces vereenvoudigen, zonder in te boeten aan flexibiliteit voor de kopers van uw vastgoed?

Woningbouwvereniging

Flexibiliteit is gewenst. Hoe beheert u uw vastgoed en borgt u het welzijn van een sterk veranderende groep bewoners de komende jaren?

Architect

De wensen van opdrachtgevers en haar klanten nemen toe. Hoe zorgt u dat uw ontwerpvrijheid niet beperkt wordt?

Overheid

Toenemende complexiteit in de woning- en utiliteitsbouw vraagt steeds vaker een actieve rol van de overheid. Hoe vult u deze in?

Zorginstelling & thuiszorgorganisatie

Levensloopgeschikt, eenvoudig aanpasbaar vastgoed; woningen die zijn toegerust op de eisen van de huidige zorgverlening. Daar heeft u belang bij.

Adviseur

U heeft te maken met steeds meer diverse wensen en eisen en complexere projecten, met name op het elektrische vlak. Hoe pakt u het aan?

Bouwbedrijf

U kent uw markt, u kent het spel. Ook u wordt steeds meer geconfronteerd met diversiteit aan wensen. Hoe zorgt u dat uw bouwproces niet onder druk komt te staan?

Energiebedrijf

Het efficiŽnter maken van het beheer van uw aansluitingen is in deze tijd van energie-
besparing cruciaal. Wij helpen u graag.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy